Forside

kontakt@ByDanmark.net      -      2093 8485

Tip en ven

Kontakt os

ByDanmark.net © 2012

om ByDanmark.net

BY
NETVÆRK
DANMARK
Home Back

Oresundsnetværket er EXPOnent for Norden i Europa

DK Nordicae Europe Bystruktur Infrastruktur Foredrag Kontakt Deltag

Øresundsregionens er international og global eksponent for norden og Global North - og udgør en afgørende portal mellem Norden og Centraleuropa.

ORESUND EXPO Portae Nordicae

World EXPO 2022 Openhagen Global North

Øresundskomiteen er i fuld gang med at skabe en international byregionssucces, og sætter 2022 mål om at være ”EXPO”.

 

Bynetværk Danmark vil gerne supplere ambitionen med overskriften Portae Global NORTH.

 

Openhagen

Det nærmeste man idag kommer på Bynetværkets meget vigtige internationale identitet er cOPENHAGEN. But how open? Open to baltics, open to the north, open to europe - and open to Denmark Continental? Det er ikke tilfældigt at Open bliver et omdrejningspunkt for regionen, men det er vigtigt at være det endnu mere - og være connected.

 

Conneted Openhagen

Afgørende connect til Europa, North (Oslo og Stockholm) og Øst-Finland-Rusland samt til søsternetværk Dania Continental.

 

Heart of Oresund - Mind of Denmark

Epicentret for Byregion Oresund er omkring Thyge Brahes Ø - Ven. Idag i Svensk besiddelse men et enkelt godt og politisk farbart symbol på regionens identitet og grundlæggende talenter.

 

Her vidner Urianiaobservatoriet  om paradigmeskift i verdensbilleder, videnskab og evne til global tankegang og fornyelse, åbenhed, netværk, fritænkning og universelle systemer.

 

 

Byregion Oresund har ikke nogen

 

der udgør Østdanmark samt Skåne

, der Bynetværk

 

Sydsverige med Østdanmark i hånden

 

Malmö du stråler jo af noget så stærkt og potent lige der. Du må åbne mod Stockholm, bygge bro til Helsinki og Sct.Petersborg. Helsingborg med Goliaths hoved under sin arm og viljen til noget nyt og stort må med Gøteborg og Oslo skabe nordiske knuder. Landskronas fred efter garnisionernes fald og Lunds historiske centrum med Domkirke og mægtigt universitetet er et hjerte for områdets udvikling.

 

Helsingør og Kronborg klar til bryllup. Hillerød med Konge og indflydelser, København med ting,nordisk råd og FN og Roskilde med verdenskulturarv samt Tåstrup og Køge med Connect mod syd og Vest.

 

 

© Arketypen 2012

Mød Danmarksvisionen

Kontakt
Kontakt
Deltag
Foredrag.